Olemme pieni perheyritys Savonlinnasta. Aluksi meillä oli idea avata kodin sisustus, matkamuisto- ja käsintehtyjä lahjatavaramyymälä turisteille, jotka käyvät meillä niin kauniilla Saimaan alueella, ja yritys oli perustettu 2020 v. Pidämme tekemään pientä käsityötä ja pidämme käsityötuotteista. Ensimmäinen tuotteistamme oli pöllö valmistaa antiikki lapin puusta, niin meidän nimemme ilmestyi Lapinpöllön paja. Seuraavaksi syntyivät porot tuikkukynttilällä, ulko- ja sisälämpömittareita antiikkipuusta, kohokuvioituja sydämiä, teddy nalleja ja juuttikoreja. Päivä päivältä sahasimme tuotteitamme, värjäsimme, ompelimme nallekarhuja, neuloimme koreja ja lautasliinoja.

Myöhemmin lisäsimme myymäläämme vielä enemmän kodin sisustus- ja käsityötuotteita mahdollisuuksien luomiseksi ja perustimme sisustuskaupan netissä. Tiedämme, kuinka nykypäivän vaikeina aikoina on tärkeää, että koti on viihtyisä ja mukava paikka. Sisustusverkkokaupastamme löytyy kodin sisustukseen monenlaista ​​tyyliä esim. skandinaavinen, rustiikki, maalaisromanttinen. Myös valikoimassamme ovat hauskat lahjat, jotka eivät jätä ketään tyhjäksi :)! Näitä on myynnissä tässä sisustusverkkokaupassa, Savonlinnan ABC: llä. Meidän sisustustuotteet ja lahjat ovat ostettu monesta euroopan maasta ja Suomesta. Sisustuskauppa Lapinpöllön Paja tarjoaa suosittuja suomalaisia ​​brändejä Weiste, AmandaB, tanskalainen Chic-antique, ranskalaisia Home deco factory, Atmosphera Créateur d’intérieur, saksalainen Hoff, Pobra, ruotsalaisia A Lot, Nääsgränsgården AB ja muita. Valikoima täydentyy lähes viikoittain.

Onko sinulla toiveita tai ajatuksia sisustaa kotisi viihtyisämpi? Ottaka meihiin yhteys, mielellämme autamme. Ja meille hyvin tärkeä että asiakas on tytyväinen.Se on meidän yrityksen perusasia.