Sisustuskauppa avaa ovensa verkossa! Tervetuloa sisustusverkkokauppaan Lapinpöllön Paja!

Lapinpöllön paja on savonlinnalainen perheyritys, sisustusverkkokauppa. Tuotteemme ovat yhdistelmä kodin sisustuksen moderneja trendejä, kuten rustiikki, boho, tuotteisiin romanttiseen tyyliin.

Idea tästä tyylistä syntyi kauan sitten, kun Laura pienenä tyttönä vieraili isoäitinsä luona ja rakastui  ja ihaili hänen käsin kirjailtuja lautasliinoja, vanhassa vitriinissä esillä olevia vintage-mukkeja, ruusumaljakoita, jossa oli niin paljon sielun lämpöä ja ranskalaista tyylikkyyttä ja romantiikkaa. Tällä syntyi intohimo arkkitehtuuriin ja sisustukseen, saksassa opiskelu ja paikallisissa kirpputorilla käyminen vahvisti tätä ajatusta.
Tarjoamme lisäämään rustiikki-romanttista tyylikkyyttä moderniin skandinaaviseen kotiisi tarjoamalla ajatonta valkoista sisustusta ja kalusteita sekä luonnon puumateriaaleja.
Meidän suosikkimme ovat  brändit Chic-Antique, A lot Decoration, Biscottini, Atmosfera, Ambiente Haus ja muilta niin asuntoihin kuin kesämökille, puutarhaan ja terassille. 

 
Tarjoamme myös uniikki käsityötuotteita, kuten teddy-bears, juuttikoreja ja kransseja, jotka ovat valmistettu kotimaassa, ja lahjat jokaiseen tilaisuuteen. 

Usein uniikki tuotteemme kertovat menneisyydestä, jolloin isoäidit olivat vielä nuoria ja niissä on ripaus nostalgiaa ja vintagea.

Jos rakastat myös mökkielämää ja haaveilet mökin sisustamisesta romanttiseen rustiikki tyyliin, tervetuloa Lapinpöllön pajalle!

Ja tule mukaan matkallemme!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sisustusliike lapinpöllön paja