Olemme pieni perheyritys Savonlinnasta. Aluksi meille oli idea avata kodin sisustus, matkamuisto- ja käsintehtyjä lahjatavaramyymälä turisteille, jotka käyvät meille niin kauniille Saimaan aluellalle, ja yritys oli perustettu 2020 v. Pidämme tekemään pientä käsityötä ja pidämme käsityötuotteista. Ensimäisen tuotteenistamme joillekin pöllöt valmistaa antiikki lapin puusta, niin meidän nimemme ilmestyi Lapinpöllön paja. Seuraavaksi syntyivät porot tuikkukynttilällä, ulko- ja sisälämpömittareita antiikkipuusta, kohokuvioituja sydämellisiä, teddy nalleja ja juuttikoreja. Päivä päivältä sahasimme tuotteitamme, värjäsimme, ompelimme nallekarhuja, neuloimme koreja ja lautasliinoja.

Myöhemmin tuli idea yhä myymäläämme vielä enemmän kodin sisustus- ja käsityötuotteita mahdollisuuksien luomiseksi ja perustaa sisustuskauppa netissä. Tiedämme, kuinka nykypäivän vaikeina aikoina on tärkeää, että koti on viihtyisä ja mukava paikka. Sisustusverkkokaupastamme nyt löytyy kodin sisustukseen monelaisia ​​tyylejä tuottavia, jotka sisältävät tilanteet ja unelmien makuun, esim. skandinaavinen, maalaisromanttinen, vintage tyylejä. Myös valikoimassamme ovat hauskat lahjat, jotka eivät jätä ketään tyhjäksi, kärsivät nähdäa :)! Näitä on myynissä tässä sisustusverkkokaupassa, Savonlinnan ABC: siinä, Kukkakaupassa Kiitellä Ratilainen Ky. Meidän sisustustuotteet ja lahjat ovat sydämen ja ostettu monesta euroopan maasta ja Suomesta. Sisustuskauppa Lapinpöllön Paja tarjoaa suosittuja suomalaisia ​​brändejä Weiste, AmandaB ja muita Home deco factory, Atmosphera Créateur d’intérieur, Hoff. Valikoima täydentyy lähes viikoittain.

Onko sinulla toiveita tai ajatuksia sisustaa kotisi viihtyisämpi? Ottaka meihiin yhteys, mielellämme autamme. Koska ”tässä on kohtavat uunelmat, ilo ja suunnitteluus”. Se on meidän yrityksen perusasia.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com